Over Ons

Tjeerd de Boer

Even voorstellen

Met meer dan twaalf jaar ervaring in de maritieme sector heb ik als oprichter van BEAMSELECT ruime ervaring opgedaan op het gebied van diverse hydrografische acquisitie- en verwerkingssoftware en het mobiliseren van equipment aan boord van surveyschepen in binnen- en buitenland.

Als zoon van een oud-visserman ben ik opgegroeid in een visserij-omgeving en heb ik me altijd nauw betrokken gevoeld bij de visserij. Daarom wil ik met mijn opgedane kennis van multibeam sonars, de visserij en dan met name de schipper in de brug helpen met een gerichte visserijstrategie op basis van informatie die de SeapiX laat zien tijdens het vissen.

Indien gewenst wordt ook technische ondersteuning van de SeapiX aangeboden. Korte lijntjes en snel en effectief contact is mogelijk middels bezoek aan boord van de schepen of via remote ondersteuning om kostenefficiƫnt te werken.

Tevens voer ik (kleine) opdrachten uit ten aanzien van hydrografische survey activiteiten en scheepsinstallaties. Hiervoor kan, via mail of telefonisch, contact worden gelegd voor het aanvragen van een offerte of het direct voordragen van een opdracht.

Contact